Новости Крыма

Вниманию представителей СМИ

28.07.2011, 22:00 Просмотров: 1299
Вниманию представителей СМИ
Уважаемые журналисты!
Руководство спортивного клуба "Таврия" обращает ваше внимание на необходимость неукоснительного соблюдения в своей работе требований статей "Регламента Всеукраинских соревнований по футболу среди команд клубов ОПФКУ "Премьер-лига" сезона 2011/2012 гг.", касаемых работы аккредитованных СМИ.
Надеемся на плодотворное сотрудничество!
Извлечение из "Регламента Всеукраинских соревнований по футболу среди команд клубов ОПФКУ "Премьер-лига" сезона 2011/2012 гг.":
Стаття 39. Акредитація офіційного мовника та інших ЗМІ
п. 12.
ПЛ та клуб має право відкликати акредитаційне посвідчення у представника ЗМІ у разі порушення ним Регламенту та у інших визначених випадках.
Стаття 41. Висвітлення ЗМІ передматчевого тренування
п.1.
Команди можуть зробити своє тренування напередодні матчу відкритим для акредитованих ЗМІ впродовж всього тренування або перших 15 хвилин.
п.2.
Клуб самостійно вирішує, все тренування або тільки перші 15 хвилин будуть відкриті для ЗМІ. Про своє рішення клуб повідомляє всім представникам ЗМІ до початку тренування.

Стаття 42. Робота знімальних груп телевізійних компаній, що не здійснюють трансляцію матчу
п.1.
В день проведення матчу зйомка телекамерами акредитованих телевізійних компаній на території стадіону не допускається (крім офіційного мовника та телевізійних студій клубів і ПЛ).
п.2.
Акредитовані знімальні групи в день матчу можуть працювати тільки після матчу:
2.1. у прес-центрі на прес-конференції;
2.2. у змішаній зоні.
п.3.
В окремих випадках репортерська зйомка акредитованими телевізійними компаніями на території стадіону може бути санкціонована лише ПЛ.
Стаття 43. Фотокореспонденти
п.1.
До та під час матчу акредитовані фотокореспонденти повинні знаходитися у зонах, передбачених Додатком цього Регламенту. (См. ниже)
п.2.
Фотокореспонденти можуть змінити свою позицію тільки в перерві матчу або коли це необхідно (наприклад, перед початком додаткового часу або пробиттям серії післяматчевих пенальті).
п.3.
Вихід фотокореспондентів на футбольне поле до, під час і після матчу заборонений.
Стаття 44. Інтернет (веб-сайти, портали)
п.1.
Акредитовані Інтернет-ЗМІ можуть передавати інформацію про матч тільки в текстовому форматі. Організація роботи для таких журналістів здійснюється на загальних умовах.
п.2.
Розміщення в мережі Інтернет будь-якого аудіо-відеозапису і/або фрагмента матчу, а також програми можливо тільки після підписання ліцензійної угоди з ПЛ або маркетинговим партнером ПЛ.
Фотографії, зроблені акредитованими фотокореспондентами, можуть бути опубліковані на сторінках веб-сайтів виключно як стаціонарні зображення (не як картинки, що переміщуються, або квазівідео).
Стаття 53. Правила для ЗМІ
п.1.
Будь-яке обладнання офіційного мовника та акредитованих ЗМІ має розміщуватися і розташовуватися таким чином, щоб не заважати пересуванню і не створювати перешкоди учасникам матчу та глядачам.
п.2.
Футбольне поле під час матчу повинно завжди бути вільним від телевізійних камер, електрокабелів, тросів, технічного устаткування та представників акредитованих ЗМІ.
п.3.
Телекамери, обладнання фотокореспондентів і технічного персоналу не повинні перешкоджати огляду футбольного поля учасникам матчу і глядачам.
п.4.
Представники офіційного мовника та акредитованих ЗМІ повинні з повагою ставитися до учасників матчу та арбітрів.
п.5.
Інтерв`ю з учасниками матчу можуть бути влаштовані тільки у визначених та позначених місцях.
п.6.
Представники акредитованих ЗМІ не повинні наближатися протягом всього матчу до учасників матчу для інтерв`ю або коментарів.
п.7.
Місця, зайняті телевізійними камерами і фотокореспондентами, не повинні бути предметом суперечки до, під час і після матчу, але пріоритетним є надання місць для телекамер офіційного мовника.
п.8.
Клуб повинен негайно інформувати делегата матчу та ПЛ про будь-які порушення, допущені з боку представників акредитованих ЗМІ під час матчу, для вживання відповідних заходів.
СК "Таврия"
Раздел:
Календарь
< Апрель Май, 2024 Июнь 
пн вт ср чт пт сб вс
1 2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Последние новости