Error: Incorrect password!
Молодой керчанин нанес своему брату роковой удар - Новости Крыма
Новости Крыма

Молодой керчанин нанес своему брату роковой удар

10.10.2011, 12:01 Просмотров: 477
Молодой керчанин нанес своему брату роковой удар
Наприкінці вересня в керченської багатодітній родині сталася трагічна подія: із закритою черепно-мозковою травмою, в стані коми, в лікарню був доставлений 21-річний хлопець. Його стан вимагав негайного хірургічного втручання. Проте через кілька днів після перенесеної операції, молодий чоловік не приходячи до тями, помер.
- Досліджуючи тілесні ушкодження потерпілого, на голові експерти виявили садна в лівій скроневій області, - розповів слідчий 3-го відділу міліції Керченського МУ Віктор Чернонос.
В ході слідства було встановлено, що тяжкі тілесні ушкодження утворилися у хлопця в результаті удару в скроню. Виявилося, удар загиблому наніс рідний брат.
16-річний Леонід розповів, що ремонтував мопед в гаражі, його нині покійний брат стояв поруч і жартома ляснув його. Не повертаючись до родича, Леонід відмахнувся від нього рукою, в якій знаходилася викрутка. Її рукояткою він і зачепив брата, при цьому, не здогадуючись навіть в яку частину тіла потрапив. Молодий чоловік зрозумів, що заважає, і пішов у будинок. Зробивши свої справи, потерпілий ліг спати, скарг на здоров'я, при цьому, він не висловлював. Через півтори години Леонід з сестрою почули крик з кімнати, де спав їхній брат. Прибігши на допомогу, вони виявили його на підлозі в судомах, і негайно викликали «швидку допомогу».
- Пізніше учень 11 класу усвідомив, що завдав своєму братові фатальний удар у скроню, від якого пішов крововилив під оболонки головного мозку, і перелом кісток основи черепа, - прокоментував Віктор Чернонос.
Леоніду пред'явлено звинувачення у вбивстві, скоєному з необережності. Санкція ч. 1 ст. 119 КК України передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Ім'я фігуранта змінене.
Раздел:
Календарь
< Апрель Май, 2024 Июнь 
пн вт ср чт пт сб вс
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20212223242526
27282930