Новости Крыма

ДОГОВІР

09.04.2011, 03:01 Просмотров: 455
ДОГОВІР
про пайову участь (внесок) замовників (юридичних, фізичних осіб) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Алупкам. Алупка «___» _____________20__ р.
Виконавчий комітет Алупкінської міської ради, в особі Алупкінського міського голови Толстонога Віктора В’ячеславовича, що діє на підставі Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», Положення про цільовий фонд Алупкінської міської ради затвердженого рішенням №13 від 27 січня 2011 року Алупкінської міської ради VI скликання, та Порядку пайової участі (внеску) замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Алупка затвердженого рішенням № __ від ____ 01 квітня 2011 року Алупкінської міської ради VI скликання, з одного боку,
та ___________________________________________________ (далі – Замовник), що діє на підставі власного волевиявлення, з другого боку, (далі за текстом Договору - Сторони),
уклали цей договір про наступне:
1. Предмет договору
1.1. Предметом даного договору є пайовий внесок Замовника на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Алупка при здійсненні будівництва об’єкта містобудування на умовах, зазначених даним Договором.
1.2. Назва та місце розташування об’єкта - підпірна стіна за адресою м. Алупка, вул. Леніна,
1.3. Цільове призначення об’єкта – інженерна противозсувна споруда.
2. Сума договору та умови оплати.
2.1. Замовник будівництва перераховує кошти на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Алупка в розмірі ___________________________________ грн. єдиним платежем (частинами за графіком, згідно додатку № 1) на рахунок Цільового фонду Алупкінської міської ради відповідно до розрахунку (згідно додатку № 2) до «01» квітня 2011 року , але не пізніше одного місяця після прийняття об’єкта в експлуатацію.
2.2. Сплата коштів Замовником будівництва на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Алупка здійснюється у безготівковій формі на рахунок №________________ в _____________________________________; МФО ________________; Одержувач: ________________________________________________________ (банківські реквізити уточнюються на момент перерахування коштів).
3. Права і обов’язки сторін.
3.1. Замовник будівництва зобов’язується перерахувати кошти на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури в повному обсязі та в терміни, встановлені умовами цього Договору.
3.2. Замовник будівництва зобов’язується у разі змін та доповнень до проектно-кошторисної документації, які спричиняють зміни техніко-економічних показників будівництва, виступити із клопотанням перед виконавчим комітетом Алупкінської міської ради про внесення відповідних змін до Договору.
3.3. Замовник будівництва має право на отримання інформації щодо використання залучених коштів.
3.4. Виконавчий комітет Алупкінської міської ради має право проводити розрахунок пайового внеску та контролювати виконання умов Договору.
3.5. Договір може корегуватися у разі, коли після закінчення будівництва, загальна кошторисна вартість будівництва не буде схожа від тієї, яка була використана при розрахунку пайової участі за цим Договором. Так само Договір може коригуватись у разі зміни встановлених нормативів для одиниці створеної потужності, якщо ці нормативи використовувались при розрахунку пайової участі.
4. Відповідальність сторін та вирішення спорів.
4.1. Сторони несуть відповідальність за виконання цього договору в межах діючого законодавства.
4.2. Всі спірні питання вирішуються шляхом переговорів або у судовому порядку.
4.3. За порушення умов п. 2.1 Договору Замовник будівництва сплачує пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ, що діє на період, за який сплачується пеня, від суми простроченого платежу за кожен день прострочення.
5. Інші умови.
5.1. Зміни і доповнення до цього договору вносяться за письмовим погодженням сторін.
5.2. Цей Договір укладений Сторонами добровільно. При укладанні договору майнових прав і претензій Сторони одна до іншої не мають.
5.3. Договір складено в 2-х примірниках по одному для кожної сторони. Усі екземпляри мають однакову юридичну силу.
5.4. Договір набуває чинності з моменту підписання сторонами і діє до повного його виконання.
5.5. Додатки до Договору:
№ 1. - розрахунок величини пайової участі (внеску) замовника у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Алупка;
№ 2. - графік оплати пайової участі (внеску) (якщо оплата проводиться відповідно до графіка).
ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ СТОРІН, БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ:
Виконавчий комітет Алупкінської міської ради Замовник 98676, АР Крим, м. Алупка,
Вул.. Червоногвардійська, 32 Р/р ______________________________________________
в ________________________________________________
__________________________________________________ МФО ___________
код ЕДРПОУ _____________ тел./факс 0654-721163 Алупкінський міський голова
_______________________ В. Толстоног
„____” _________________ 20____р.
”___” ____________________ 20____р. М.П.
Раздел:
Календарь
< Март Апрель, 2024 Май 
пн вт ср чт пт сб вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
293031

Последние новости